Info

Ni s-a intamplat multora ca programul prelungit de lucru si aglomeratia din magazine sa ne convinga ca este mult mai confortabil sa faci cumparaturi cu cardul, direct din fata laptopului sau a calculatorului. Chiar daca sunteti familiarizati cu notiunile de baza - modalitatile de plata sau conditiile de retur - aici puteti sa intrebati si sa cereti lamuriri cu privire la orice tine de comertul online. Raspunsurile vor veni din partea expertilor Wall-Street.

Multa lume stie sau, cel putin, are idee de cum se fac platile cu cardul pe internet: intri pe pagina comerciantului, alegi produsul, il adaugi in cosul de cumparaturi si setezi optiunea de plata. Acestia ar fi pasii de baza. Dar stiti cum puteti verifica daca site-ul comerciantului este securizat? Sau de ce e mai bine sa platesti cu cardul fata de alte metode de plata? Sau cum va protejati informatiile personale sau datele cardului de riscurile de frauda?

Cu un card bancar si o conexiune la internet, puteti "merge" la cumparaturi in toate colturile lumii, rapid si comod, primind produsele acasa in doar cateva zile. stiti, insa, cum trebuie sa procedati daca tranzactia nu poate fi procesata? Sau daca nu ati primit produsul comandat, desi s-a debitat suma de pe card?

Cumparaturile pe internet le putem asocia, pe buna dreptate, cu o plimbare in cel mai vast shopping mall din lume, dar nu calatorind peste mari si tari, ci direct din fotoliul de acasa. Asa ca este foarte important sa cunoasteti indeaproape mecanismele si rotitele care il fac sa functioneze in deplina siguranta. Am dat startul, acum asteptam intrebarile voastre!

Afla mai multe...

Intrebarea ta


mai ai la dispozitie  caractere
« unde postezi intrebarea?
« Numele si prenumele
« Adresa de e-mail
Legenda raspuns in asteptare raspuns furnizat

Intrebari din "Comert electronic"

 
Setari Cookie-uri