Info

De cate ori nu vi s-a intamplat sa asteptati foarte mult la coada la supermarket pentru ca vanzatoarea nu avea restul potrivit? Sau sa aveti numai bancnote "mari" si sa vi se spuna "nu am rest, mergeti si schimbati alaturi"? Daca va regasiti in situatiile de mai sus, atunci aici este locul in care puteti afla mai multe informatii despre platile ultrarapide contactless. Expertii Wall-Street va raspund la intrebari.

Teoria este simpla: acestea sunt instrumente de plata, uneori sub forma de stickere pe care le putem lipi pe telefon sau portofel, sau sub forma de breloc, ceasuri, bratari, etc. Ele ne permit tranzactii mult mai rapide in spatii aglomerate, fara sa fie necesara tastarea codului PIN. stiti, insa, care este limita maxima pana la care puteti face astfel de plati fara PIN sau semnatura? Sau, apropo, exista o limita maxima si ce se intampla daca valoarea cumparaturilor o depaseste? Sunteti la curent cu locurile in care se accepta plati contactless?

Ori de cate ori folositi aceasta tehnologie, nu mai este nevoie sa inmanati cardul vanzatorului, ci doar sa il apropiati de cititorul instalat la casa de marcat si tranzactia este gata. Probabil ca va intrebati ce se intampla, insa, daca treceti cu cardul printr-un magazin cu echipamente care permit plata fara contact? Exista riscul sa platiti produse pe care nu le doriti?

Cardurile contactless bazate pe tehnologia MasterCard PayPass va ofera o noua experienta si un mod de plata mult mai simplu si mai rapid decat platile cash. Asadar, este momentul sa puneti intrebari si expertii va vor raspunde!

Afla mai multe...

Intrebarea ta


mai ai la dispozitie  caractere
« unde postezi intrebarea?
« Numele si prenumele
« Adresa de e-mail
Legenda raspuns in asteptare raspuns furnizat

Intrebari din "Plati contactless"

 
Setari Cookie-uri