Info

Perioada de gratie, limita de credit, plata in rate, credit revolving, minim de plata... Daca acestia sunt termeni care va dau bataie de cap sau emotii in ziua de salariu, aici este locul unde puteti intreba orice doriti sa stiti despre cardurile de credit. Expertii Wall-Street va raspund la intrebari.

Stim cu totii, cel putin in mare, cam ce este un card de credit – un produs pe care il obtinem de la o banca sau un IFN si cu care putem sa platim cumparaturile sau sa retragem bani de la bancomat. Dar stiti exact cum este mai bine sa folositi cardurile de credit – la comercianti sau la ATM sau cum este mai avantajos sa rambursati sumele folosite din limita de credit? Sunteti la curent cu criteriile in functie de care ar trebui sa va alegeti un card de credit? Sau cu criteriile pe care se bazeaza institutia financiara emitenta a cardului atunci cand stabileste limita de credit?

In plus fata de caracteristicile standard, unele carduri de credit pot avea incluse asigurari care se dovedesc foarte utile atunci cand va aflati in afara tarii. stiti, insa, ca puteti plati cu cardul dvs. de credit emis in lei si in strainatate sau pe internet?

Nici o intrebare nu are un raspuns "prea" evident, cel mai important este ca orice nelamurire sa fie clarificata. Ca o masina puternica, un card de credit se poate dovedi foarte util, cu o conditie: sa aflam cum functioneaza, ca sa il alegem pe cel potrivit si sa stim sa il "conducem". Asa ca, declaram deschise intrebarile despre cardurile de credit!

Afla mai multe...

Intrebarea ta


mai ai la dispozitie  caractere
« unde postezi intrebarea?
« Numele si prenumele
« Adresa de e-mail
Legenda raspuns in asteptare raspuns furnizat

Intrebari din "Carduri de credit"

 
Setari Cookie-uri