Info

Foarte raspandite, cardul de debit si contul curent asociat sunt "vedete" in portofoliile bancilor. Ce poate fi mai simplu?

Dar apropo, stiti in ce conditii se poate obtine descoperitul de cont, care sunt dobanzile, in medie, sau in ce conditii este indicat sa apelati la aceasta suma de bani? Cardul de debit, care se afla in portofelul multora dintre noi, poate fi utilizat la cumparaturi sau la bancomat, iar valoarea achizitiilor este dedusa din contul cardului. Cu alte cuvinte, daca avem un card de debit, cheltuim banii proprii pe care ii avem in cont, asta daca nu este activata optiunea de descoperit de cont. Fie ca ii spunem descoperit de cont, fie overdraft, este acelasi lucru, dar cum functioneaza?

Varietatea cardurilor de debit este pe masura raspandirii lor: standard sau premium, de afinitate, cobranded sau multibranded, pentru studenti sau pensionari, cu posibilitatea de personalizare cu fotografia preferata, cu reduceri la comerciantii parteneri sau cu overdraft... Unii dintre acesti termeni suna prea putin sau deloc familiar? Daca raspunsul este afirmativ, inseamna ca ati ajuns in locul potrivit.

Prin urmare, va invitam sa postati intrebari, la care expertii nostri va raspund. De la "cum functioneaza un card de debit?" si "ce este optiunea de overdraft?", la "cum se pot face plati prin telefonul mobil", orice intrebare este binevenita. Aici va asteapta raspunsurile.

Afla mai multe...

Intrebarea ta


mai ai la dispozitie  caractere
« unde postezi intrebarea?
« Numele si prenumele
« Adresa de e-mail
Legenda raspuns in asteptare raspuns furnizat

Intrebari din "Carduri de debit"

 
Setari Cookie-uri